85 kakao çikolata için ürünler (19)

Sıcak Çikolata

Sıcak Çikolata

Gerçekten çikolata gibi tat veren bir içecek – lezzetli sıcak kakao için basit ve hızlı bir yol.
Bitter Çikolata Tableti %85 100g - Çikolata Evreni

Bitter Çikolata Tableti %85 100g - Çikolata Evreni

İÇİNDEKİLER %85 bitter çikolata (kakao kütlesi, yağsız kakao tozu, şeker, kakao yağı, emülgatör soya lesitini, doğal vanilya aroması). Referans: TABNOIR70
SÜT Çikolata - Süt %36 KAKAO

SÜT Çikolata - Süt %36 KAKAO

Sütlü Çikolata %36 KAKAO Özel alanımız koyu çikolata olsa da, bu ürünü mükemmel tat kalitesi ve kakao katı/süt/şeker dengesi ile üretmek için kendimizi adadık. Sütlü çikolata severler için. İÇİNDEKİLER: 0 KABUKLU MEYVELER, GLUTEN VE SÜT İZLERİ İÇEREBİLİR. Nem ve sıcaktan koruyarak, 15 ile 18°C arasında saklayınız.
Kakao Püreleri Kökenler - Online Mağaza - Kakao ve Türevleri - Online Mağaza

Kakao Püreleri Kökenler - Online Mağaza - Kakao ve Türevleri - Online Mağaza

Seçkin kökenlerden gelen Kakao Pastalarımız (Venezuela, Madagaskar, Ekvador, Gana, konvansiyonel) çevrimiçi mağazamızda mevcuttur, doğrudan satın alım yapabilirsiniz. Kakao ve Türevleri üzerine uzmanlaşmış web sitemiz, sizin için özel olarak seçtiğimiz en iyi Kakao çeşitleri arasından seçebileceğiniz farklı boyut ve formatlarda geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Barcelona'dan İspanya, Avrupa ve Asya'nın bazı bölgelerine hızlı ve etkili bir dağıtım sistemi ile gönderim yapıyoruz. Ürün ve türev çeşitleri: Kakao çekirdekleri, Kakao Nibleri, Kakao Pastası, Kakao Tozu, Kakao Yağı, Çikolata Kaplamaları Seçkin kökenler: Venezuela, Madagaskar, Ekvador, Gana, diğer kökenler Toptan satış, perakende mağazaları ve bireysel müşterilere satış. Tüm ürünlerimiz çevrimiçi mağazamızda mevcuttur https://cacaovenezueladelta.com/
100% Saf Yağsız Kakao Tozu Eklenmiş Şeker İçermeyen - Glutensiz, Eklenmiş Şeker İçermeyen

100% Saf Yağsız Kakao Tozu Eklenmiş Şeker İçermeyen - Glutensiz, Eklenmiş Şeker İçermeyen

Yağsız kakao tozu, %100 kakao ve glütensiz. Favori fırın tarifleriniz için idealdir. ÖZELLİKLER: - glütensiz - eklenmiş şeker yok LOJİSTİK: - 6 birim/kutu - 100 kutu/palet
Bitter Çikolata Portakal

Bitter Çikolata Portakal

İçindekiler : - Çikolata (kakao ezmesi, şeker, kakao yağı, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması) - Hidrojenize bitkisel yağlar - Aroma: doğal portakal aroması - Süt, gluten, yumurta, soya ve kuruyemiş izleri içerebilir.
Bitter Çikolata 1

Bitter Çikolata 1

gruelere (kakao parçaları) PP 213
Sütlü Çikolata Tableti Menşei: Gana %40 80g - Çikolata Barı

Sütlü Çikolata Tableti Menşei: Gana %40 80g - Çikolata Barı

Gana menşeli bu sütlü kaplama çikolata, güçlü bir kakao ve bisküvi notalarıyla sarılmış güzel kırmızı meyve ve kestane tatları sunuyor. Boyut - U 16 x G 8 x Y 1,5 cm Karton başına miktar:10 Sipariş başına minimum miktar:10 Minimum sipariş miktarı türü:Karton başına birim SKU:TO-G Üretim ülkesi:Fransa Ön sipariş:Evet En çok satan:Hayır Kişiselleştirme:Evet
Fındıklı Çikolata

Fındıklı Çikolata

Kokos yağından elde edilen %10 Kaprilik asit (C8), uzun zincirli yağ asitleri dışında, MCT'ler (orta zincirli trigliseritler) gastrointestinal sistemi tamamen atlayarak doğrudan karaciğere gider ve keton üretimi için kullanılır. Aynı zamanda 'yağların glukozu' olarak da adlandırılır. Hindistan cevizinde on bir farklı yağ asidi bulunmaktadır. Bunlardan dördü MCT'dir: Kaproik asit (C6), Kaprilik asit (C8), Kaprik asit (C10) ve Laurik asit (C12). C12 teknik olarak bir MCT'dir ancak vücut bunu uzun zincirli bir yağ asidi gibi işler. Oruç tutarken veya düşük karbonhidratlı ya da ketojenik bir diyet gibi oruç taklit eden bir diyet uygularken, vücut katabolik (parçalanma) hale gelir ve doğal olarak karaciğerde keton cisimleri üretmeye başlar. Üç ana keton cismi türü vardır. Öncelikle vücut Asetoasetat (AcAc) üretir, ardından bunu Beta-hidroksibutirat (BHB) haline getirir ve yeterli BHB olduğunda geri kalan kısmı Asetona dönüşür; bu da nefesle ya da idrarla atılır. Saf fındık: Yüksek oranda E Vitamini içerir Makademya yağı: Omega 7 (Palmitoleik asit) açısından zengindir SKU:5430002193014 Hangi Poliol: 11,2g Enerji: 441Kcal, 1846kJ Toplam yağ: 39,8g Hangi Doymuş yağ: 20,4g Karbonhidratlar: 17,4g Hangi Şeker: 5g* Protein: 11,9g Tuz: 0,0g Lif: 27,9g Doğal tatlandırıcı kombinasyonu: Thaumatin, Riboz ve Erythritol
Nutella Çikolata

Nutella Çikolata

Nutella çikolatasının cennetsel tadını çıkarın, burada lezzetli tatların hayalleri gerçeğe dönüşüyor! Her bir lezzetli lokmada sizi büyüleyecek kadifemsi pürüzsüzlüğün tadını çıkarın. Bu cazip sürülebilir çikolata, zengin, kremalı kakao ve en iyi kavrulmuş fındıkların birleşimiyle eşsiz bir tat deneyimi sunan bir senfonidir. Kadifemsi çikolatanın duyularınızı sardığı ve sizi saf bir coşku anına daldırdığı saf mutluluk dünyasına adım atın. Nutella çikolatası, sihrini zahmetsizce ortaya çıkarır, sıradan anları olağanüstü kılar ve her durumu bir tat ve neşe festivali haline dönüştürür.
Çikolatalı karamel

Çikolatalı karamel

Çikolatalı karamelimiz, Fransa'nın kuzeyindeki atölyemizde el yapımı olarak üretilmektedir. Bu ultra lezzetli versiyon, sürülebilir karameli ve %55 Bitter Çikolata'nın birleşiminden doğmuştur. Bu çikolatalı versiyonla birlikte daha fazla lezzet! İçindekiler: Tereyağı, Şeker, Krema, %55 Bitter Çikolata
CBD Bitter Çikolata

CBD Bitter Çikolata

En yüksek kalitedeki CBD'mizi olağanüstü çikolata ile birleştirerek, kakao ile elde edilen hoş serotonin ve teobromin hissini CBD'nin stres azaltma etkisiyle bir araya getiriyoruz. Her iki bileşen de vücudun kendi üretimini destekleyen ve beyinde "mutluluk" kimyasallarını üreten kannabinoidler içerir. CBD ile infüze edilmiş çikolata sadece harika bir tat sunmakla kalmaz - aynı zamanda CBD'nin emilimini de kolaylaştırır. Bir paket 1 CBD Çikolata Dairesi içerir ve toplamda 30mg CBD bulunmaktadır. Ürün spesifikasyonlarını CBD Bitter Çikolata için görüntüleyin ve indirin. Kannabinoid içeren gıdaların yalnızca ulusal düzenlemelere göre izin verilen (ve yasaklanmamış) ülkelerde ve pazarlarda satılabileceğini belirtmek isteriz.
Kakao Ekstraktları

Kakao Ekstraktları

( Theobroma cacao ekstresi ) Tarihsel bir bilgi birikimi ile kakao çekirdeklerinin seçiminde (Fildişi Sahili, Venezuela vb.) uzmanlaşarak, her pazarın gereksinimlerini hedefleyen aromatik ve fizikokimyasal profillere sahip tam kakao ekstresi serileri geliştiriyor ve üretiyoruz. Kakao üreticileriyle olan etkileşimlerimiz sayesinde, müşterilerimizin projelerinin teknolojik, düzenleyici ve pazarlama kısıtlamalarına uygun, kişiselleştirilmiş bir yanıt sunabiliyoruz. Uçucu çözücü ile ekstraksiyon: kakao koncentratları ve absolütleri. Etil alkol ile ekstraksiyon: farklı konsantrasyonlarda kakao oleoresinleri ve ekstresi. Nazik etil alkol ile ekstraksiyon: kakao infüzyonları. Alkol distilasyonu: kakao alkolatları.
100% Fındık - Organik Çikolata

100% Fındık - Organik Çikolata

Kavrulmuş Viterbo fındığı, yalnızca fındık ezmesi ile tatlandırılmış %100 bitter çikolata ile kaplanmıştır.
Karamel 164

Karamel 164

Karamel 164
Sütlü çikolata

Sütlü çikolata

İçindekiler : - Sütlü çikolata (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao hamuru, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması) - Hidrojenize bitkisel yağlar - Süt, gluten, yumurta, soya ve kuruyemiş izleri içerebilir.
Bitter çikolata* 701 N

Bitter çikolata* 701 N

Bitter çikolata* 701 N
Bitter Çikolata 5

Bitter Çikolata 5

köken St. Domingue 70% PP 220
Sütlü çikolata 1

Sütlü çikolata 1

dantelalı krepp PP 216